Dunia Sastera

Bunga-Thomas Arya

Posted on: Februari 13, 2008

merana kini aku merana
kekasih tercinta
entah kemana
sendiri kini ku dibalut sepi
tiada tempat tuk bercurah lagi

dimana kini entah dimana
bunga impian
yang indah dimata kurindu tutur sepamu
nan saat kau barada disisiku….
kini tinggallah kusendiri
hanya berteman dengan sepi
menanti dirimu kembali
disini ku terus menanti
akan kucoba untuk
menanti dirimu kekasih

oh bunga….
dimana kini kau berada
jangan biarkan diriku
dalam kesorangan

oh bunga…
jangan kau gores luka didada
sunguh diriku takkan kuasa
campak kan kenanga
ho ho ho….

kiriman: “honey elyanie”

13 Respons to "Bunga-Thomas Arya"

karat giler!!wa respeck sama lu la thomas..sesape y ptus cinta 101% tangkap leleh..karat seni krn jiwa

pehh… sadist siot ngn lagu nie.. haaaaaa jwang kapaq beb!!! =)

terima kasih semua kerana sudi tinggal komen

lagu ni ada sorabg guy tu tuju kat kite… kite mmg dah lupakan dia. sekali dia tuju lagu ni plak… maknanya dia masih tunggu kite.. camne ek nak balik ngan die ke????? hati dah sayu n syahdu bila dengar lagu ni… ARRRRRGGH!!!!!!!!!! tolong aku keliru!!!!!!!!!

hmmm… to lissa. ksian la plak dengar masalah awak, ksian kat guy tu kan? kalau awk takde pakwe lagi terima je la dia balik tapi kalau dah ada, bagitau la dia elok-elok.. tapi se elok-eloknya awak trima saya je hak hak hak.. mesti awak cun kan?

lagu ni memang pantat cipap ade sape2 nak pomen nga aku x ?

mas aku fans berat kamu,bisa nggak konser di indonesia khususnya madiun.

uuuuuhhhhh pokoknya lagu nie mnyentuh bgt,karna q ninggalin pcar q pasti prasaannya macam lagu nie.bang thomas top bgt!!

uuuuuhhhhh pokoknya lagu nie mnyentuh bgt,karna q ninggalin pcar q pasti prasaannya macam lagu nie.bang thomas top bgt!!

Tes

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Tajuk-tajuk Sastera

Alhaddad's Blog Stats

  • 21,813 kali dilawati

Alhaddad’s arkid

Alhaddad’s kalendar

Februari 2008
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Alhaddad’s terbaik

Pengumuman Alhadaddad’s

Kebanyakan artikel di dalam blog ini adalah dari sumber-sumber lain. bukan sepenuhnya karya asli penulis. Harap maklum.

Top Clicks

  • Tiada

Flickr Photos

Ceannabeinne

Cuckoo, Cuckoo

All the Small Mistakes

More Photos
%d bloggers like this: